باز

Maximum Drawdown واقعی سیستم

backtestایجاد شده توسط kambiz.r2026/08/06
466 بازدید
6 پاسخ
4 مشارکت‌کننده
دنبال‌کننده 1
#1283 • 2026/08/06

آیا بیشترین Drawdown مشاهده‌شده در بک‌تست برای تعیین ریسک کافی است یا توالی ضررها و طول دوره بازیابی هم باید بررسی شود؟

#1284 • 2026/08/06

فقط Maximum Drawdown برای من کافی نیست. ممکنه دو سیستم هر دو ۱۰٪ DD داشته باشن ولی یکی در یک هفته برگرده و یکی شش ماه طول بکشه.

#1285 • 2026/08/08
فقط Maximum Drawdown برای من کافی نیست. ممکنه دو سیستم هر دو ۱۰٪ DD داشته باشن ولی یکی در یک هفته برگرده و یکی شش ماه طول بکشه.

تعداد ضرر متوالی رو هم حتماً نگاه می‌کنم. چون برای مدیریت روانی و سرمایه خیلی مهمه.

#1286 • 2026/08/09
تعداد ضرر متوالی رو هم حتماً نگاه می‌کنم. چون برای مدیریت روانی و سرمایه خیلی مهمه.

من Maximum Drawdown رو بیشتر به عنوان حداقل چیزی که باید بدونیم می‌بینم، نه آخرین معیار.

#1287 • 2026/08/10
من Maximum Drawdown رو بیشتر به عنوان حداقل چیزی که باید بدونیم می‌بینم، نه آخرین معیار.

دقیقاً. مخصوصاً برای حساب پراپ، طول Recovery خیلی مهمه چون زمان و Drawdown محدود داری.

#1288 • 2026/08/10
دقیقاً. مخصوصاً برای حساب پراپ، طول Recovery خیلی مهمه چون زمان و Drawdown محدود داری.

اگر یک سیستم ۱۲٪ Maximum DD داشته باشه ولی Recovery نسبتاً سریع باشه، باز هم برای شما ریسک بالایی محسوب میشه؟

#1289 • 2026/08/11
اگر یک سیستم ۱۲٪ Maximum DD داشته باشه ولی Recovery نسبتاً سریع باشه، باز هم برای شما ریسک بالایی محسوب میشه؟

برای حساب شخصی و پراپ جوابش فرق داره. روی پراپ ممکنه اصلاً قابل اجرا نباشه، حتی اگر از نظر آماری سیستم خوب باشه.
strategy-optimization

تجربه‌ای درباره این موضوع دارید؟
تجربه شما می‌تواند به یک معامله‌گر دیگر کمک کند
رایگان ثبت نام کنید و دیدگاه خودتان را با سایر معامله‌گران به اشتراک بگذارید.
تحلیل‌ها، پاسخ‌ها، پروژه‌ها و تجربه‌های شما در پروفایلتان ثبت می‌شود تا به مرور یک رزومه واقعی از فعالیت شما در بازارهای مالی شکل بگیرد.
ثبت‌نام رایگان
پاسخ به موضوع
برای ارسال پاسخ باید وارد حساب کاربری شوید.

ویرایش تاپیک

گزارش پست

دلیل گزارش را برای مدیر بنویسید.